نکاتی در مورد گریه نوزادان پودمان پایش رشد و تکامل کودک کاروفناوری نهم | بلاگ

نکاتی در مورد گریه نوزادان پودمان پایش رشد و تکامل کودک کاروفناوری نهم

ساخت وبلاگ
نکاتی در مورد گریه نوزادان پودمان پایش رشد و تکامل کودک کاروفناوری نهم
کاربران ارجمند، سلام و عرض ادب

خداوند را شاکریم که براساس سند تحوّل بنیادین آموزش و پرورش و برنامه ی درسی ملّی، تحوّل بزرگی در نظام آموزش و پرورش صورت گرفت و درس کار و فناوری به مجموعه ی دروس پایه ی ششم ابتدایی و متوسطه یک افزوده شده و از این رهگذر، زمینه ای برای مهارت آموزی و یادگیری فنون مختلف به صورت عملی برای دانش آموزان فراهم گردید. امیدواریم با آموزش مناسب و صحیح کتاب حاضر، شاهد شکوفایی هرچه بیشتر استعدادها، پرورش انگیزه ها و کسب مهارت های لازم در دانش آموزان میهن عزیزمان باشیم.حوزهٔ تربیت و یادگیری کار و فناوری یکی از یازده حوزهٔ تربیت و یادگیری در برنامه درسی ملی جمهوری اسلامی ایران است که در طول 12 سال، از پایهٔ اوّل ابتدایی تا پایان دورهٔ آموزش متوسطه به صورت تلفیقی یا درس مستقل آموزش داده می شود. براساس برنامهٔ درسی ملی ایران حوزهٔ تربیت و یادگیری کار و فناوری با هدف کسب شایستگی کار های مورد نیاز زندگی و دنیای کار طراحی و تدوین شده است.
=========================
کاروفناوری ششم

برای تدریس کتاب، پایه ششم بسته ی آموزشی شامل کتاب راهنمای معلّم جلد اوّل چاپی جلد دوم و سوم الکترونیکی، لوح های فشرده معلّم و دانش آموز شامل نرم افزار، فیلم، تصویر و …) تدارک دیده شده است که مراجعه به آنها فرایند آموزش را تکمیل و تسهیل خواهد کرد.هردرس، تعدادی جلسه دارد که در بازه های زمانی مجزا وهر جلسه در یک هفته و به صورت پیوسته تدریس می شود. در هر درس بخش های مختلفی در نظر گرفته شده است که می تواند به فرایند تدریس کمک نماید مانند :فیلم های آموزشی :برای کمک به آموزش بهتر مفاهیم و مراحل ساخت پروژه ها تولید شده اند و سبب فهم دقیق تر دانش آموزان می شوند. لذا در صورت امکان، هرگاه که در آموزش کتاب، به مشاهده فیلم توصیه شده است، ابتدا فیلم را نمایش دهید و سپس آموزش را ادامه دهید. همچنین می توانید به دانش آموزان توصیه کنید که فیلم های جلسه ی بعد را در منزل مشاهده کنند.کار عملی : در این بخش، دانش آموزان می بایست مراحل انجام یک پروژه عملی را که به صورت تصاویر مرحله ای نمایش داده شده است، در قالب کار گروهی، در کلاس و تحت نظارت معلّم، اجرا کنند.گفت و گوی کلاسی:در این بخش، دانش آموزان با راهنمایی و هدایت معلّم و به صورت شفاهی، به سؤالات مطرح شده پاسخ می دهند. گفت و گوی کلاسی به شکل دسته جمعی انجام می شود.فعالیت کلاسی:در این بخش، دانش آموزان با راهنمایی و نظارت معلّم، فعّالیت های خواسته شده را در کلاس و به شکل گروهی انجام می دهند.فعالیت غیر کلاسی :این بخش، برای تمرین بیشتر و تقویت مهارت های دانش آموزان در جهت تثبیت مفاهیم درس طرّاحی شده است که به صورت انفرادی و خارج از ساعت کلاسی انجام می شود.
=========================
کاروفناوری هفتم

درس کار و فناوری پایه هفتم اولین درس این حوزه در دوره اول متوسطه است.علاوه بر این درس، شایستگی مربوط به کار و فناوری در دروس دیگر نیز تلفیق شده است. در دوره اول متوسطه کسب شایستگی های کارآفرینی، فناوری اطلاعات، بلوغ حرفه ای، کار در مشاغل و شایستگی های عمومی فنی مورد توجه قرار گرفته است. کتاب درسی کار و فناوری در پایه هفتم به صورت پودمانی تهیه و تدوین شده است که هر پودمان، علاوه بر مهارت های عمومی زندگی، معرف یک گروه شغلی دنیای کار نیز می باشد. اگرچه ساختار کتاب به روش پودمانی است ولی شما می توانید با توجه به امکانات، شرایط مدرسه، منطقه و علائق دانش آموزان، آنها را ذیل پروژه های طراحی و ساخت آموزش دهید. برخی از اهداف کتاب از طریق پروژه طراحی و ساخت محقق می شود.رویکرد آموزشی کتاب، رویکردی فعال و مشارکتی است. بنابراین توصیه می شود در فرایند تدریس از روش های متنوع یادگیری و کارگروهی استفاده نمایید. مشارکت فعال دانش آموزان در طراحی و ساخت وسایل آنها را شاداب تر و بانشاط تر ساخته و یادگیری را عمیق تر می نماید. این درس، دارای امتحان کتبی نمی باشد و دانش دانش آموزان از روی دست ساخته های آنها اندازه گیری می شود. لذا روش ارزشیابی مبتنی بر عمل و ساخت محصولات آنهاست.برای ایجاد محیط کسب و کار واقعی، آموزش برخی از شایستگی ها، افزایش علاقه و انگیزه دانش آموزان، بازارچه ای برای ارائه محصولات توسط دانش آموزان درانتهای هر نیم سال راه اندازی نمایید.
=========================
پودمان 1 نوآوری وفناوری
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید: آموزش و به کارگیری مهارت هایی مانند اجرای کارهای گروهی، تفکر انتقادی،پرسش گری؛ ایده پردازی ، نوآوری و خلاقیت؛ انجام دادن کارها بر پایهٔ نگرش سیستمی؛ بهر ه گیری درست از فناوری ها؛
=========================
پودمان 2 فناوری اطلاعات وارتباطات
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید: به کارگیری مهارت هایی مانند اجرای کارهای گروهی، تفکر انتقادی ، پرسش گری و ... ؛ آشنایی با مفهوم فناوری اطلاعات و ارتباطات؛ آشنایی با ابزارهای فناوری اطلاعات و ارتباطات و کاربرد آنها ؛ آ شنایی با تأثیرات فناوری اطلاعات و ارتباطات در زندگی ؛ ایده پردازی، نوآوری و خلاقیت.
=========================
پودمان 3 جستجوی اطلاعات
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید: به کارگیری مهارت هایی مانند اجرای کارهای گروهی، تفکر انتقادی، پرسش گری و ...؛ آشنایی با ابزار مرورگر صفحات وب ؛ آشنایی با روش های جست وجو و جمع آوری اطلاعات؛ آشنایی با منابع جمع آوری اطلاعات؛ استفاده از روش های جست و جوی اطلاعات؛ به کارگیری موتورهای جست وجو؛ توانایی جمع آوری اطلاعات درست در اینترنت.
=========================
پودمان 4 مستندسازی
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید: به کارگیری مهارت هایى مانند اجرای کارهای گروهی، تفکرانتقادی، پرسش گری و ...آشنایی با مستندسازی و مزایای آن ؛ استفاده از نرم افزار واژه پرداز برای تهیهٔ گزارش؛ توانایی درج متن، جدول و تصویر در پروندهٔ متنی؛ توانایی انجام تنظیمات متن، جدول و تصویر در پروندهٔ متنی.
=========================
پودمان 5 کسب وکار
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید: تأکید بر مهارت هايى مانند اجرای کارهای گروهی، تفکر انتقادی، پرسش گری و ...؛ آشنایی با مفاهیم کسب وکار کارآفرینی، خرید، فروش، پس انداز، کار تهای اعتباری و ...؛ کاربرد فناوری های نو در زمینهٔ کسب وکار خرید اینترنتی، کاربرد کارت اعتباری، برنامه ریزی مالی برای خود و...؛ بررسی مشاغل، در زمینهٔ کسب وکار؛ شناسایی ویژگی های خود برای کارآفرینی.
=========================
پودمان 6 نقشه کشی
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید تأکید بر مهارت هایی غیر فنی مانند انجام کارهای گروهی تفکر انتقادی، پرسش گری و ..؛تقویت مهارت برآورد اندازه و اندازه گیری؛ مهارت کشیدن نقشه دستی آزاد اسکچ مهارت کشیدن نقشه با وسایل نقشه کشی.
=========================
پودمان 7 کاربا چوب
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید: آموزش و کاربرد مهارت هایی مانند اجرای کارهای گروهی، تفکر انتقادی، پرسش گری و ...؛آشنایی با برخی از مفاهیم صنایع چوب فراورده های صنایع چوب و ...آشنایی با برخی مشاغل صنایع چوب مانند نجاری،قاب سازی، کابینت سازی و ...؛کار با ابزارهای نجاری دستی صنایع چوب مانند اره، چوب سای، دریل و ...؛تولید محصولات چوبی قابل استفادهٔ شخصی یا فروش.
=========================
پودمان 8 اشتراک گذاری اطلاعات
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید:به کارگیری مهارت هایى مانند اجرای کارهای گروهی، تفکرانتقادی، پرس شگری و ... ؛آشنایی با اشتراک گذاری و ضرورت های آن؛به کارگیری نرم افزار پاورپوینت برای ارائه نمایش اطلاعات؛توانایی ایجاد اسلایدهای نمایشی؛توانایی مدیریت اسلایدهای نمایشی؛دادن جلوه های ویژه به اسلاید و اجزای آن.
=========================
پودمان 9 پرورش و نگه داری گیاهان
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید:آموزش و کاربرد مهارت هایى مانند اجراى کارهای گروهی، تفکر انتقادی، پرسش گری و ...؛آشنایی با برخی از مفاهیم پرورش و نگهداری گیاهان شرایط محیطی، ویژگی های گیاهان، مراحل پرورش و... آشنایی با برخی مشاغل پرورش و نگه داری گیاهان؛تولید سبزی، گل و نهال انگور.
=========================
پودمان 10 پوشاک
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید:آموزش و کاربرد مهارت هایی مانند انجام کارهای گروهی،تفکر انتقادی، پرسش گری و ...؛آشنایی با برخی از مفاهیم صنایع پوشاک انواع دوخت دستی، ماشین دوخت، ترسیم الگو و ...آشنایی با برخی مشاغل صنایع پوشاک؛گزینش درست پوشاک شخصی.
=========================
پودمان 11 خوراک
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید:آموزش و کاربرد مهار تهايی مانند انجام کارهای گروهی،تفکر انتقادی، پرسش گری و …؛آشنایی با برخی از مفاهیم صنایع و مواد خوراکی مواد خوراکی سالم و ناسالم، روش های نگه داری مواد خوراکی و … آشنایی با برخی مشاغل صنایع و مواد خوراکی؛آماده کردن ناشتایی، ناهار یا شام و میان وعده؛ فرآوری و نگهداری برخی مواد خوراکی ماست، کره،بسته بندی حبوبات
=========================
کاروفناوری هشتم

این کتاب نیز مانند کتابهاى درسى پایه ششم و هفتم، پروژه محور، طراحى و در آن شایستگی هاى فنى و غیرفنى مورد نیاز بازار کار جامعه دبده شده است. در صورتى که اهداف پیش بینى شده در کتابهاى درسى مورد اشاره تحقق یابد، بسىارى از دغدغه هاى دبیران محترم برطرف مى شود.مانند سال هاى قبل ضرورت دارد در فرایند اجراى پروژه به شایستگى هاى غیرفنى وفنى دنیاى کار مانند کاربرد ابزارها، نقشه خوانى، شناخت مواد، اخلاق حرفه اى، مدیرىت منابع،مدیرىت کار و کیفىت، کارآفرىنى، آموزش دیگران و موارد مشابه آن توجه شود و آن ها را به عنوان یک پایه اساسى در فراىند آموزشى به کار گیرید.در پاىه هشتم مهارت هاى آموخته شده در پایه ششم و هفتم تقویت و تکمیل مى شوند وتعداد دیگرى از شایستگى ها مانند کار با فلز، الکترونىک و امور ادارى و مالى آموزش داده مى شود.دانش آموزان با فراگیرى این درس مى توانند برخى از کارهاى روزمره را به درستى انجام دهند. همچنىن با شناخت مشاغل مرتبط و توانمندى هاى مورد نیاز براى آن مشاغل و مقایسه آن با توانمندى خود مى توانند براى آینده شغلى و تحصىلى تصمیم آگاهانه بگیرند.از آنجا که هر پروژه وابسته به کارهاى موجود در پودمان ها است، بنابراین اجراى موفقیت آمیز پروژه ها، مشروط به اجراى گام به گام و با کیفیت مطلوب آن ها در هر پودمان مى باشد. لازم است دبیران محترم به گونه اى برنامه ریزى کنند که دانش آموزان بتوانند فراىند اجراى کار را در رسیدن به محصول نهاىى ادامه دهند. فراىند اجراى پروژه و تولید محصول نهاىى از اهداف اصلى در این کتاب است. براى رسیدن به این هدف، برخى از مطالب با عنوان هایى مانند کارکلاسى یا کار غیرکلاسی و مانند آن مشخص شده است.
=========================
پودمان کاربافلز
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید:سوهان کاری ، سوراخ کاری ، برش کاری ، خم کاری و اتصال قطعات ساده؛ رعایت نکات ایمنی و بهداشت در انجام کارها؛کار گروهی،مسئولیت پذیری و مدیریت منابع و فناوری اطلاعات و ارتباطات.
=========================
پودمان الکترونیک
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید:آموزش و کاربرد مهارت هایی ماننداجرای کارهای گروهی،تفکر انتقادی، پرسش گری، مسئولیت پذیری و توسعهٔ پایدار دربخش محیط زیست؛ طراحی و ساخت مدارات سادهٔ الکترونیکی؛ اجرای لحیم کاری؛اندازه گیری کمیت های الکتریکی.
=========================
پودمان شهروند الکترونیکی 1
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید:کارگروهی، مسئولیت پذیری و مدیریت منابع، فناوری اطلاعات و ارتباطات در انجام دادن فعالیتهاى پودمان؛اتصال رایانه به اینترنت؛ایجاد پست الکترونیکى؛اىجاد، ارسال، دسته بندی و حذف نامه های الکترونیکی؛رعایت نکات ایمنی در هنگام کار با رایانه در فضاهای مجازی؛رعاىت نکات اخلاقى در فضاى مجازى؛رعاىت اخلاق حرف هاى در فضاى مجازى.
=========================
پودمان صنایع دستی بافت
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید:کارگروهى، مسئولیت پذیری و مدیریت منابع در انجام دادن کارها ؛بافت تخت؛تولىد نمونه ای کیف و تزیین آن؛رعاىت نکات ایمنی و بهداشت به هنگام تهیه آن ها.
=========================
پودمان شهروندالکترونیک 2
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید: ویرایش تصاویر، تهیهٔ آلبوم تصاویر؛تولید فیلم کوتاه؛تبدیل قالب های مختلف تصویر، صدا و ویدئو به قالب های رایج و کاربردی؛ اجرای فایل های پویانمایی؛پشتیبان گیری از فایل های چند رسانه ای؛رعایت نکات ایمنی و بهداشتى در انجام کارها؛ کار گروهی، مسئولی تپذیری و مدیریت منابع و فناوری اطلاعات و ارتباطات؛رعایت اخلاق حرفه ای مانند حقوق مؤلفین در فضای مجازی
=========================
پودمان پرورش و نگه داری حیوانات اهلی
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید:کارگروهی،مسئولیت پذیری،مدیریت منابع، فناوری اطلاعات و ارتباطات و اخلاق حرفه ای؛پرورش جوجه مرغ بومی یا بلدرچین؛پرورش و نگه داری ماهیان آکواریومی؛رعایت اخلاق حرفه ای ؛رعایت نکات ایمنی و بهداشت در انجام کارها.
=========================
پودمان اموراداری ومالی
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید:کارگروهی، مسئولیت پذیری مدیریت منابع، فناوری ارتباطات و اطلاعات و اخلاق حرفه ای؛برآوردهای مالی و اداری؛نوشتن نامه یا پیگیری آن، ثبت نامه ها، نوشتن صورت جلسه؛بررسی و ثبت اسناد مالی خانواده و اسناد کارهای گروهی؛انجام محاسبات اقتصاد خانواده؛ مستندسازی هزینه و درآمد خانواده در یک نرم افزار ساده مرتبط با حسابداری، نر مافزار صفحه گسترده مانند اکسل.
=========================
پودمان معماری و سازه
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید:نقشه خوانی و استخراج اطلاعات از نقشه؛ساخت بخش های مختلف یک ماکت طبق ابعاد واندازه های نقشه و اتصال آن ها به یکدیگر؛کار گروهی، مسئولیت پذیری،مدیریت منابع ، فناوری اطلاعات و ارتباطات، حفظ محىط زىست و اخلاق حرفه اى؛رعایت نکات ایمنی و بهداشت در انجام دادن این کارها.
=========================
مطالب کاروفناوری نهم

مانند سال هاى قبل ضرورت دارد در فرایند اجراى پروژه به شایستگى هاى غیرفنى و فنى دنیاى کار مانند کاربرد ابزار ها، نقشه خوانى، شناخت مواد، اخلاق حرفه اى، مدیرىت منابع، مدیرىت کار و کیفبت، کارآفرىنى،آموزش دیگران و موارد مشابه آن توجه شود و آن ها را به عنوان یک پاىه اساسى در فراىند آموزشى به کار گیرید. در پایهٔ ششم، هفتم و هشتم دانش آموزان مهارتهاى لازم را تا حدودى کسب کرده اند. در پاىهٔ نهم مهارت هاى آموخته شده تقوىت و تکمىل مى شوند. دانش آموزان با فراگیرى اىن درس مى توانند برخى از کار هاى روزمره را به درستى انجام دهند. همچنین با شناخت مشاغل مرتبط و توانمندى هاى مورد نىاز براى آن مشاغل و مقاىسهٔ آن با توانمندى خود مى توانند براى آیندهٔ شغلى و تحصیلى تصمیم آگاهانه بگیرند.در پایه نهم دانش آموزان باید خود را بهتر بشناسند تا برای آیندهٔ زندگی خود و انتخاب رشتهٔ تحصیلی، تصمیم بگیرند. شما به عنوان دبیر درس کار و فناوری می توانید کمک زیادی کنید تا دانش آموزان آیندهٔ خود را بهتر بسازند. همچنین آنان را با رشته های تحصیلی دورهٔ دوم متوسطه آشنا سازید.ساختار کتاب کار و فناوری پایهٔ نهم به این گونه است که در سه بخش طراحی شده است، بخش اوّل شامل سه پودمان تجویزی است. این بخش را باید در قالب پروژهٔ طراحی و ساخت یک ساز و کار حرکتی به صورت عملی آموزش دهید. بخش دوم شامل هفت پودمان نیمه تجویزی (انتخابی )است. شما باید سه پروژه از پروژه های ارائه شده در این بخش را انتخاب و به صورت عملی آموزش دهید. بخش سوم هم شامل پودمان هدایت تحصیلی حرفه ای است. در این پودمان دانش آموزان بایستی با توجه به آنچه تا کنون در دروس کار و فناوری پایه های ششم، هفتم، هشتم و نهم آموخته اند، با کمک شما و مشاور مدرسه پروژهٔ انتخاب رشتهٔ تحصیلی خود را اجرا کنند. پیشنهاد می شود این بخش در دو مرحله، به این صورت که گام اوّل پودمان، بعد ازنیمسال اوّل و گام های دوم و سوم در پایان سال تحصیلی تدریس شود.از آنجا که هر پروژه وابسته به کار هاى موجود در پودمان هاست، بنابراین اجراى موفقیت آمیز پروژه ها،مشروط به اجراى گام به گام و با کیفیت مطلوب آن ها در هر پودمان مى باشد.لازم است دبیران محترم به گونه اى برنامه ریزى کنند که دانش آموزان بتوانند فراىند اجراى کار را در رسىدن به محصول نهایى ادامه دهند. فراینداجراى پروژه و تولید محصول نهایى از اهداف اصلى در این کتاب است. در طراحی فعالیت های یادگیری از تفکر فناورانه و روش های فعال استفاده کنید. تفکر فناورانه شامل طرح سؤال و روش حل مسائل فناورانه است. براى رسیدن به این هدف، برخى از مطالب با عنوان هایى مانند کارکلاسى یاکار غیرکلاسی و مانند آن مشخص شده است
=========================
پودمان الگوریتم و فلوچارت
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید:کار گروهی، مسئولیت پذیری، مدیریت منابع، فناوری اطلاعات و ارتباطات و اخلاق حرفه ای؛توانایی حل مسئله؛ارائه الگوریتم کارها؛رسم روندنما به صورت دستی؛رسم روندنما به وسیله نرم افزار؛رعایت نکات ایمنی و ارگونومی هنگام انجام دادن کار.
=========================
پودمان ترسیم با رایانه
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید:کار گروهی، مسئولیت پذیری ، مدیریت منابع ، فناوری اطلاعات و ارتباطات و اخلاق حرفه ای ؛انتخاب فناوری ترسیم با رایانه؛ترسیم شکل های ساده هندسی ؛استفاده از ابزار های ویرایش و اصلاح ترسیم ؛به کارگیری ابزار های دقیق و کمک رسم؛اندازه گذاری بر روی نقشه ها؛کسب اطلاعات در ترسیم با رایانه؛ترسیم نقشه های پروژهٔ طراحی و ساخت؛رعایت نکات ایمنی و ارگونومی هنگام انجام دادن کار.
=========================
پودمان سازوکارهای حرکتی
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید:کارگروهی، مسئولیت پذیری، مدیریت منابع، فناوری اطلاعات و ارتباطات و اخلاق حرفه ای؛تفکر سیستمی؛مونتاژ و دمونتاژ کردن اجزای یک ساز و کار حرکتی؛طراحی و ساخت یک ساز و کار حرکتی ساده؛تعمیر و نگهداری از ساز و کارهای حرکتی؛رعایت نکات ایمنی و بهداشت هنگام انجام دادن کار.
=========================
پودمان بازی های رایانه ای
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید:کارگروهی، مسئولیت پذیری، مدیریت منابع، فناوری اطلاعات و ارتباطات و اخلاق حرفه ای؛توانایی ارائهٔ ایده های نو برای ساخت بازی های رایانه ای؛کار با نرم افزارهای ساخت بازی های رایانه ای؛ساخت یک بازی رایانه ای ساده؛رعایت نکات ایمنی و ارگونومی، هنگام کار با رایانه.
=========================
پودمان برق
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید:کارهای گروهی، داشتن تفکر انتقادی، پرسش گری،مسئولیت پذیری و توسعهٔ پایدار در بخش محیط زیست؛طراحی و ساخت تابلوی روشنایی کلید یک پل؛نگه داری و تعمیر سیم کشی مدار کلید یک پل؛طراحی و ساخت تابلوی روشنایی کلید دو پل؛نگه داری و تعمیر سیم کشی مدار کلید دو پل؛طراحی و ساخت تابلوی روشنایی کلید تبدیل؛نگه داری و تعمیر سیم کشی مدار کلید تبدیل؛رعایت نکات ایمنی و بهداشت هنگام انجام کار.
=========================
پودمان تاسیسات مکانیکی
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید:کار گروهی ، مسئولیت پذیری ، مدیریت منابع ، فناوری اطلاعات و ارتباطات و اخلاق حرفه ای؛تعویض و تعمیر شیر آب و وسایل بهداشتی؛برطرف کردن گرفتگی کاسهٔ ظرف شویی؛آب بندی فلاش تانک؛راه اندازی رادیاتور؛سرویس کولر آبی؛رعایت نکات ایمنی و بهداشت هنگام انجام دادن کار.
=========================
پودمان عمران
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید:کارگروهی، مسئولیت پذیری، مدیریت منابع، فناوریاطلاعات و ارتباطات و اخلاق حرفه ای؛ساخت دیوار نیم آجری با نوع پیوند راسته نما؛ساخت دیوار یک آجری با نوع پیوند سرنما )کله نما(؛طراحی و ساخت دیوار یک آجری با نوع پیوند کله و راسته؛ساخت قطعات گچی؛کنده کاری روی گچ؛رعایت نکات ایمنی و بهداشت هنگام انجام دادن کار.
=========================
پودمان خودرو
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید.کارگروهی، مسئولیت پذیری، مدیریت منابع، اخلاق حرفه ای؛بررسی سطح مایع خنک کننده موتور ؛بررسی سطح مایع ترمز؛بررسی سطح روغن موتور؛بررسی سطح مایع باتری؛بررسی سطح مایع شیشه شوی؛بررسی فرسایش و باد تایر؛تعویض فیوز خودرو؛تعویض چرخ پنچر و بستن زنجیر چرخ؛رعایت نکات ایمنی و بهداشت هنگام انجام کار.
=========================
پودمان پایش و رشد کودک
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید:مسئولیت پذیری، رعایت اصول اخلاق حرفه ای ومستند سازی؛اندازه گیری قد و وزن کودک ؛اندازه گیری محیط های بدن کودک دور سر، دور بازو؛ثبت شاخص های رشد کودک؛محاسبه نمایهٔ توده بدن؛تهیهٔ فهرستی از شاخص های تکامل کودک؛ رعایت نکات ایمنی و بهداشت هنگام انجام دادن کار.
=========================
پودمان صنایع دستی برجسته کاری روی مس
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید:کارگروهی، مسئولیت پذیری، مدیریت منابع، فناوری اطلاعات و ارتباطات و اخلاق حرفه ای؛برجسته کاری ورق مس؛ساخت پلاک تزیینی مسی؛رعایت نکات ایمنی و بهداشت هنگام انجام دادن کار.
=========================
پودمان هدایت تحصیلی و حرفه ای
برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید:کارگروهی، مسئولیت پذیری، مدیریت منابع، فناوری اطلاعات و ارتباطات و اخلاق حرفه ای؛شناسایی توانمندی ها، استعدادها، ارزش ها، رغبت ها وشخصیت تحصیلی حرفه ای؛شناسایی محیط تحصیلی حرفه ای خود؛شناسایی روش های شناخت نیازهای تحصیلی حرفه ای کشور، استان و منطقه خود؛مهارت در تصمیم گیری تحصیلی حرفه ای؛به کارگیری ابزارهای مختلف روان شناختی، چک لیست ها،شرح حال نویسی، داستان و حکایت زندگی تحصیلی حرفه ای خود.
=========================

معرفی شهرستان کلاله
شهرستان کلاله از شهر های استان گلستان است که با مرکز استان شهر گرگان 125 کیلومتر فاصله دارد با جمعیتی حدود 130 هزارنفردارای آب وهوای معتدل و نیمه کوهستانی ومیزان بارش سالیانه600 میلیمتر
=========================
باتشکرسیدسلطان شیخی
دبیر کاروفناوری شهرستان کلاله
[email protected]
[email protected]
[email protected]

حرفه و کار...
ما را در سایت حرفه و کار دنبال می کنید

نویسنده : خنجی بازدید : 258 تاريخ : سه شنبه 10 مرداد 1396 ساعت: 1:54